instagram.com/colibri.cuisine

colibri cuisine

colibri cuisine

mini garnéla nigirik

2018. március 12. - colibri

a sushi rizs alá pisztáciás-újhagymás krémet helyezünk, majd a rizs tetejére garnélarákocskák kerülnek

melléjük szójaszósz habot teszünk, valamint egy mentás szaké gömböt és narancs kaviárokat

A bejegyzés trackback címe:

https://colibricuisine.blog.hu/api/trackback/id/tr1213734672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása