instagram.com/colibri.cuisine

colibri cuisine

colibri cuisine

elemeire rombolt pizza

2018. március 09. - colibri

a még meleg pizzaszószra ráhelyezzük a kis háromszög pizzatésztácskáinkat, a mozerella kockákat, a félbevágott és lepirított koktélparadicsomokat, a betekert pármai sonkákat, néhány rukkola levelet, valamint a parmezán csipszeket

A bejegyzés trackback címe:

https://colibricuisine.blog.hu/api/trackback/id/tr3213727824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása