instagram.com/colibri.cuisine

colibri cuisine

colibri cuisine

tonhal steak hollandi mártással

2018. március 06. - colibri

a frissen készített hollandi mártás egy tányér közepére kerül

erre jön a forró serpenyőben gyorsan megpirított tonhal steak

majd néhány előfőzött és serpenyőben átsütött krumpli társaságában érkezik 1-2 félbevágott és olívaolajon megpirított koktélparadicsom is

végül egy kis frissen őrölt bors és friss kakukkfű teszi tökéletessé

A bejegyzés trackback címe:

https://colibricuisine.blog.hu/api/trackback/id/tr1813720748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása