instagram.com/colibri.cuisine

colibri cuisine

colibri cuisine

pisztáciás lazac

2018. március 11. - colibri

hollandi mártáson egymásra helyezzük a frissen sült lazac steakeket, tetejükre pirított pisztáciát szórunk

a krumpligolyócskákat pisztáciába forgatjuk, majd néhány blanchirozott lilahagyma kíséretében a lazac mellé tesszük

madársalátával, valamint fekete tuile beékelésével táltaljuk

A bejegyzés trackback címe:

https://colibricuisine.blog.hu/api/trackback/id/tr7913730256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása