instagram.com/colibri.cuisine

colibri cuisine

colibri cuisine

sertés az erdő szélén

2018. március 08. - colibri

a spenótkrém ösvényre ráhelyezzük

a médiumra sült sertésszűz omlós érmét, a lepirított shiitake gombákat, a blanchirozott lilahagyma szeleteket, lila répa kockákat, valamint a vékony retek szeleteket

befejezésül pedig kolbászmorzsával, chili hajjal és madársalátával egészítjük ki

A bejegyzés trackback címe:

https://colibricuisine.blog.hu/api/trackback/id/tr9213725812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása